Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYA A POCSOLYÁK VÁROSA: Mikor közlekedhetünk végre anélkül, hogy elázzon a lábunk egy kisebb eső idején is

eso_juhasz_antal_f.jpg

Tatabánya a vizek városa, legalábbis ilyen esős időben, mint a mostani, biztosan. Egymásba érnek a pocsolya-tengerek és óceánok. A fenti képet éppen a temetőnél lőtte egy tatabányai polgár, de rengeteg helyen vannak olyan problémák, hogy már kisebb csapadék esetén sem lehet úgy közlekedni arra, hogy ne bokáig süllyedjünk a vízben.

A képhez az egyik kommentelő azt írta, hogy átmásztak a temető kerítésén, hogy ne legyenek csurom vizesek. Ennél a példánál állítólag az út lejtésével van a gond, én nem vagyok szakember, de ettől függetlenül azt látom, hogy esős időben a város nagy részén csak úgy lehet közlekedni, ha váltózoknit és cipőt visz magával az ember.

Van olyan rész, ami egyenesnek tűnik, például a kedvenc szakaszom az Óvárosi Általános Iskola mögötti kis utacska,ott nem sok eső kell, hogy komoly gond legyen. És most még nem is volt olyan hatalmas esőzés, de sok helyen lett vizes a tatabányai polgár lába. Erre például figyelhetnének jobban a város derék vezetői, biztosan felül lehetne vizsgálni a járdákat, utakat ilyen szempontból is, és a szakembereknek tuti, hogy van valami technikájuk, hogy legalább enyhe esőzéskor tudjunk normálisan közlekedni.

És ha bent a városban ilyen gondot jelent ez a dolog, milyen lehet a külterületeken lakók sorsa esős időben.

Talán rájuk is kellene gondolni.

 

Fotó: Facebook/ Juhász Antal

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9514829668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása