Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NÉPHÜLYÍTŐ TATABÁNYAI FIDELITAS. Feltalálták a melegvizet

kupcsi.jpg

Folytatódik a néphülyítés Tatabányán, most éppen a Fidelitas nyomja, mintha ők találták volna ki az ingyenesen elérhető wi-fi hotspot-ot. De hát kérem szépen az igazság az, hogy már tavaly márciustól lehet pályázni rá, méghozzá a gaz migránssimogató unió adja hozzá a lóvét, bizony ám.

“Újabb sikeres Fidelitas kezdeményezés Tatabányán:

Ingyenesen elérhető wi-fi hotspot létesült a Kodály téren és a dózsakerti sétáló utcában.

Kupcsok Péter, a Fidelitas tatabányai elnöke, Schmidt Csaba polgármester úrral és a Vértesnet képviselőjével tartott közös sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a Fidelitas tatabányai szervezetének kezdeményezésére újabb közösségi területet érintő fejlesztéssel gazdagodik városunk.

A Kodály téren és a dózsakerti sétáló utcában a lakosság részére ingyenesen elérhető wi-fi hotspot létesült...”-írja a Fidelitas a Facebookon.

Persze valahogy fel kell építeni Kupcsok Pétert, a szervezet tatabányai vezetőjét, ezért valószínűleg néha dobnak neki is egy kis koncot, hogy na, gyerek, reklámozhatod magad, de csak addig, amíg a nagyok lakkcipője bele nem akad a dologba. Ilyen ez a wi-fi ügy is.

Mondjuk, ha tisztességesek lennének, leírnák vagy elmondanák a posztban szépen, hogy bizony kedves polgárok ez is uniós pénzből lesz megoldva, mert így egyeseknek úgy tűnhet, hogy Kupcsok és Schmidt urak adakoznak a városnak. Lehet, hogy ez is cél, nem tudjuk.

De, ha már ennyire pozícionálja magát Kupcsok, sokkal hitelesebb lenne, ha mondjuk a szemétkérdéssel foglalkozna, ami a legnagyobb gond a városban. Milyen szép lenne, ha az asztalra csapna, hogy Csaba, ez így nem mehet tovább. Akkor mi is azt mondanánk, hogy van benne spiritusz. Persze ismerve a Fidesz mechanizmusait, ez elég meredek, de legyen már egyszer valaki, aki meri tágítani a saját határait.

Mert bizonyára egy emberként kiáltott fel minden tatabányai városlakó, hogy éljen, ingyenes wi-fi lesz a Kodály téren meg a dózsakerti sétálóutcában, de azért csak akad fontosabb elintéznivaló, nem kell ez a kirakat.

Esetleg, ha már ingyenes wi- fi, elintézhetné, hogy mindenkinek ingyenes legyen a net.

Tatabányán azzal tudna kaszálni.

 

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7914816370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása