Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AL-CSABIKA HÍRADÓ: Új, grandiózus filmprodukció Tatabányán! Főszerepben Smittman Csaba

schmidtcsaba-feketeszivesnapszemuveg.jpg

Most kaptuk a hírt, hogy a Netfix után újabb filmes csoport érkezik hamarosan Tatabányára, hogy filmet forgasson.

Csakhogy ez nem mindennapi film lesz, hanem egy világraszóló meglepetés, ugyanis egy új szuperhős jelentkezik be hamarosan Batman, Superman és a többiek közé. Ez az új monumentális produkció igazából kampányfilm lesz, és Smittmann Csaba lesz a főszereplője, vagyis az ő fantasy-filmekbe való tettei. Az alkotók egyelőre nem nyilatkoztak arról, hogy ki fogja játszani a tatabányai polgármestert, az csak a premieren derülhet ki, mindenesetre ebből arra lehet következtetni, hogy irtó nagy dobásra készülnek. Még az is lehet, hogy saját magát játssza majd a városvezető, ez lenne a legjobb, mit nekünk Brad Pitt, vagy más nagyágyú.

A film Smittmann Csaba csodálatos tetteire épül, például, ahogy éjszaka kiszívja az azbesztet a tatabányai tömbházakból, és egy semleges területe kiengedi, vagy mikor besegít a rendőröknek és saját maga csap le a kábítószer dílerekre, röntgen szemeivel megállapítja, ki a körözött és ki a körözetlen bűnöző, a legkeményebb maffiózókat pedig távol tartja amíg Önök alszanak, vagyis igazából elűzi a városból a bűnözőket.

A film egyik fő konfliktusa az, mikor SuperCsaba titokban a városban felgyülemlett szemétből egy hatalmas gólemet épít, amit egy  varázsütéssel életre kelt, de az ellenzéki képviselők Soros György által támogatott trollokkal átveszik az irányítást a gólem felett és a városi közgyűlés ellen fordítják.

Azt, hogy hogyan védi meg a polgármester Tatabányát a szemét-gólemtól nem árulták el forgatókönyvírók, de nagyon fogunk izgulni az biztos.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr414784198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása