Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKAPTÁK AZ M1-ES TATABÁNYA KÖRNYÉKI RABLÓJÁT (VIDEÓVAL)! Romániáig menekült, de elkapták

bunozoelfogas-tatairendorseg-police-hu.jpg 

Az autópályán, ebben a térségében rabolt és lopott a 37 éves román állampolgárságú férfi.

Rablás és lopás miatt folytatnak eljárást a tatai rendőrök egy 37 éves román állampolgárságú férfi ellen.

A gyanú szerint Constantin V. 2018. június 22-én reggel az M1-es autópálya egyik pihenőjében felébresztett egy alvó kamionsofőrt. Azt állította, hogy meghibásodott az autója, ezért kéri a segítségét. Amikor a sértettet a jármű hátuljához csalta, kivette a vezetőfülkében lévő pénzét, majd ezidáig ismeretlen társa gázspray-vel szembe fújta és elmenekültek a helyszínről.

Pár hónap múlva a férfi újabb bűncselekményt követett el ugyanebben a parkolóban. Ezúttal is felébresztette az alvó sértettet és miután elterelte a figyelmét, eltulajdonította a gépkocsi ülésén lévő táskáját, a benne lévő készpénzzel, iratokkal és mobiltelefonnal.

A tatai rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek az elkövető elfogása érdekében. Miután azonosították, a Tatabányai Járásbíróság 2019 januárjában európai elfogatóparancsot adott ki ellene. A férfit Romániában fogták el és 2019. április 16-án átadták a magyar hatóságnak. Társát még keresi a rendőrség.

Constantin V-t a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2019. április 18-án elrendelte letartóztatását.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5814773876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása