Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

CSABA ÉS A TATABÁNYAI TORONYDARU ESETE! Vajon hagyják neki kezelni is?

toronydaru-scsval.jpg

Schmidt Csaba nem bír magával, ismét termelési örömjelentést tett közzé ismét Facebook- oldalán, hogy most már tényleg nagy erőkkel átépítik a könyvtárat, méghozzá tudásközponttá, bezony. És képzeljék el, polgártársak, még toronydarut is fognak hozni. Értik: TO-RONY-DA-RUT! Micsoda hatalmas dolog történik a városközpontban, egy toronydaru. Gondolom, eddig a városvezető nem látott ilyet, vagy nem tudta, hogy nagyobb építkezéseknél használnak toronydarut, azért ez a gyermeki rácsodálkozás és öröm.

“Nagy ütemben állt neki a kivitelező a könyvtár tudásközponttá építéséhez. Egyelőre a kézi és a kisebb gépekkel történő bontások folynak, de jövő hét közepétől toronydaru is segíti a munkákat, ami a Megyeháza és a könyvtár közötti területen fog néhány napig állni, és előfordulhat, hogy az Árpád Gimnázium irányába, a Fő út felé is befordul majd, így az út fölé fog lógni a karja. Ez nem akadályozza majd a közlekedést, de közlekedjünk óvatosan!” írja a polgármester.

Mi is örülünk a toronydarunak, de tényleg. Sőt, toronydarut minden háztartásba Tatabányán!

Persze a tatabányaiak rögtön rendbe tették a fickándozó polgármestert a kommentekben, volt aki azt írta, hogy pont ekkora lelkesedéssel álltak neki a Turul-mozi elbontásának, de új piac azóta sincs. De legalább a városvezető pozitívan áll hozzá, és ezt nagyon meg kell becsülni, előre néz, és látja a szép, új könyvtárat.

És képzeljék el, hogy fog örülni, amikor megtudja, hogy más beruházásoknál is lesz toronydaru!

Persze azért elmondhatná valaki neki, hogy a tudásközpont nem a beépített téglákból keletkezik. Vagy lehet, hogy okostéglákból és okosbetonból építik?

Azért örüljünk neki, hogy ilyen gyermeki lelkületű polgármesterünk van, mint a Csabika.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9814714721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása