Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BALTÁS GYILKOS KÖRNYÉN: Álmában akarta megölni alvó barátnőjét a férfi

baltas-gyilkos.jpg

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt azzal a letartóztatásban lévő székesfehérvári férfival szemben, aki Környén, egy hétvégi házban baltával támadt alvó barátnőjére.

Az elkövető 2017 áprilisában, egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg a sértettel, ezt követően több alkalommal találkoztak. A vádlott és a sértett 2017. augusztus 6-án az esti órákban Környén, egy hétvégi házban találkoztak. A vádlott nem tudta elfogadni, hogy a sértett csupán barátként tekint rá, ezért elhatározta, hogy megöli. Miután a sértett elaludt, a vádlott egy 30 cm hosszúságú baltával a fejét többször megütötte. A férfi úgy vélte, hogy a sértett meghalt, ezért a helyszínt elhagyta. A vádlott az esti órákban feladta magát a rendőrségen. A bűncselekmény helyszínére érkező rendőrök megállapították, hogy a sértett még él, majd a mentők kórházba szállították.

A súlyos koponyasérülések a sértett életét közvetlenül veszélyeztették, a szakszerű orvosi ellátás hiánya miatt a helyszínen életét vesztette volna.

Az elkövető letartóztatását az ügyészség indítványára a bíróság 2017. augusztus 9. napján rendelte el.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a bíróság a vádlott letartóztatását tartsa fenn, továbbá arra, hogy a vádlottat fegyház fokozatú szabadságvesztés büntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

(ügyészség)

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6114698736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása