Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SCHMIDT CSABA KIKÉRI MAGÁNAK! Tatabányán még nem döntöttek, hogy megszűnik, a helyi propaganda újságjuk

mitatabanyank-meszaros-schmidt-bereznai-kerdojelek.png

Örömmel üdvözöljük Schmidt Csabát olvasóink között, láthatóan figyelmesen követi írásainkat.

Szeret levelezni is, rendszeresen kapunk tőle kéréseket, véleményeket. Az már más lapra tartozik, hogy a véleményünk néhány dologban eltér, mint ahogy legutóbbi, tegnapi levelében is megírta.

Nemrég megírtuk, hogy nem sikerült a megjelentetésére vállalkozó szellemű csapatot találni, és ezzel megkérdőjeleztük a létezését a “Mi Tatabányánk” kiadványnak. Ugyebár a hangsúly a kérdésen van. Ha nincs rá jelentkező, akkor ez természetesen felmerül egy épeszű emberben.

Persze dönthetnek úgy is, hogy maga Schmidt Csaba fogja megírni, összeállítani az anyagokat és kinyomtatás után a hivatalban fénymásolni ezt a színvonalas orgánumot. Aztán nyakába veszi a várost, és eljuttatja a lakossághoz, szerintem sok híve nagyra értékelné.

Bevalljuk, ez először nem merült fel bennünk, de most, hogy nehezményezik a kérdésfelvetésünket, elgondolkoztunk, és ezt a lehetőséget sem vetnénk el.

Másrészről még azt is a szemünkre veti a jó polgi, hogy azt merészeltük írni, hogy állítólag érdektelenség miatt még három cégre próbálták rátukmálni a lehetőséget. Szerinte ezzel szemben az a helyzet, hogy lejárt a kiadásra a jelentkezés határideje és a szabályok miatt még három céget meg kellett keresniük a pályázat kiírásának szabályai miatt.

Hát, hogy a viharba ne jelentené ez az érdektelenség netovábbját! Ráadásul végül senki nem pályázott.

Megértjük Csabát, hogy mintegy szerelemgyerekét édesgeti, pátyolgatja az újságot, de szerintünk, ha ennyire nincs rá érdeklődő, akkor ezt a vonalat egy racionális ember elengedi, és mi a polginkból kinézzük, hogy képes ezt a lehetőséget el is engedni.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3714656927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása