Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MI AZ, AMIT HÓNAPOK ÓTA “ÉLVEZNEK” A REZEDA UTCAIAK? Igen, a tatabányai aszfalt a helyes megoldás

rezeda2.jpgA Rezeda utcában későn ősszel, november táján közmű munkálatokat végeztek: az egyik telken egy új vízórát kötöttek be, illetve az ahhoz kapcsolódó vízvezetéknek szükséges árkot ásták ki, majd állították volna helyre.

Láthatóan helyénvaló volna, mert az út helyreállításával (is?) megbízott kivitelező, úgy gondolta, minek oda jó minőségű út, hiszen akkor az idén esetleg nem lesz  újabb munkája. Nyilván ebben partnerre lelt a hatóság emberében, aki szintén úgy gondolta, ebben az eldugott utcában a kutya nem fog ezzel foglalkozni.rezeda3.jpgSajnos azonban nem számoltak tél tábornok csapataival, ugyanis az azóta eltelt kemény 3(!) hónapban az árok megsüllyedt, és ezen a mély gödrön próbálnak meg az utcában lakók közlekedni. Ja, hogy esetleg az autókra komoly veszélyt jelent? Nyilván a kivitelező és a hatóság emberei gyalog közlekednek, mert ez eszükbe sem jutott.ezeda4.jpg

Persze az is lehet, ha már úgy sincs közvilágítás az utcában, akkor ne csak a gyalog közlekedők törjék a lábukat-nyakukat, hanem az autósoknak is szerezzenek meleg pillanatokat. Ugyan a problémát jelezték a szolgáltató és az önkormányzat felé, egyenlőre semmi érdemi intézkedés nem történt. Önök szerint kinek kell szólni, hogy ezt a komoly baleseti forrást megszüntessék?

Annyi előrelépés történt mindösszesen, hogy ma kiraktak egy figyelmeztető táblát.

 

Fotó: Facebook/ Á.K.

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5614639226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása