Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

LASSAN A DÍLEREK VÁROSA LESZ TATABÁNYA! Fóliasátorban termesztett marihuánát: magának, az anyjának és eladásra

drog3.jpg

A Tatabányai Járási Ügyészség indítványozta a letartóztatás határidejének meghosszabbítását annak a tatabányai férfinak a tekintetében, aki házának udvarán lévő két fóliasátorban marihuanát termesztett, illetve azt más személyeknek értékesítette.

A férfi 2018. évben, a 2018. november 21-én történt elfogásáig a tatabányai házának udvarán két fóliasátorban marihuanát termesztett a saját és édesanyja fogyasztása, valamint értékesítés céljából. A gyanúsított elfogásáig a növényeket már leszüretelte, és részben több személy részére értékesítette. A házban és udvarán tartott házkutatás során a nyomozó hatóság kábítószer termesztéséhez, feldolgozásához, méréséhez, csomagolásához szükséges eszközöket, továbbá leszüretelt és még nem értékesített kábítószert foglalt le.

drog1.jpg

Az ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság 2018. november 23- án elrendelte a kábítószer kereskedelem bűntettével megalapozottan gyanúsítható férfi letartóztatását.

drog2.jpg

Az ügyészség álláspontja szerint továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy gyanúsított szabadlábra kerülése esetén a bűncselekmény elkövetését folytatná, valamint a bizonyítást veszélyeztetné, ezért indítványt tett a letartóztatás határidejének három hónappal történő meghosszabbítására.

Fotó: police.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6114638604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása