Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HAMAROSAN JÖN AZ ELEKTROMOS T-BUSZ! Két darabot veszünk belőle

eletromosbusz.jpg

A négy elektromos Modulót a gyártó csődje miatt elbukták, új közbeszerzést írtak ki.

A T-Szol Tatabányai Szolgáltató Zrt. két új gyártású, midi elektromos autóbusz, valamint az azok üzemeltetéséhez szükséges töltőállomások és speciális eszközök, szerszámok szállítására és üzembehelyezésére hirdetett nyílt közbeszerzési eljárást a napokban. A lépésre azért került sor, mert az Ikarus Egyedi Kft. a cég ellen indított csődeljárás és felszámolás miatt nem tudta leszállítani a T-Szol által még 2017-ben rendelt négy kompozit karosszériás villanybuszt.

A tenderkiírás értelmében a kizárólag elektromos motorral üzemelő jármű legfeljebb 9,3 méter hosszú lehet. A busz ajtószárnyainak száma (ajtóképlet) 1-2 vagy 2-2 kell, hogy legyen, befelé nyíló bolygóajtókkal. Előírás az alacsony belépésű kivitel, vagyis az ajtóknál lépcső nélküli kialakításúnak kell lennie. A maximális padlómagasság negyven centiméter lehet. A buszra legalább ötven utasnak fel kell férnie és minimum huszonkét ülőhelyet kell kínálnia. A jármű tervezett életkora legalább tíz év.

Az ajánlatok benyújtásának határideje március 27-e. Az értékelés során elsődlegesen a kért ár számít, hatvan százalékot ér. Az ajánlattevőnek referenciaként az ajánlati felhívás feladása előtti harminchat hónap során legalább egy, minimum negyvenöt fő szállítására alkalmas elektromos autóbusz szállítását kell igazolnia.

(iho)

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1314639322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása