Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TÁJÉKOZTATJÁK A TATABÁNYAIAKAT IS BENCSIK JÁNOSÉK! Ismét indul a Nagy Nemzeti Önkielégítés

soros-orban-400ora.jpg

Ismét elgurult a migránsgyógyszer a kormány háza táján.

Jönnek az újabb közpénzből finanszírozott plakátok, persze  milliárdokért, valakik rengeteg kaszálnak majd belőle, hurrá. Lesz újabb vizuális környezetszennyezés, az utolsó budiajtón is Soros (meg a hírek szerint Juncker) fog vicsorogni, mint valami patás ördög, akik elhozzák majd az Apokalipszist. Ez lesz ugye az úgynevezett tájékoztató kampány a brüsszeli tervekről.

Az új agymosás idejére sem lett kreatívabb a Fidesz kommunikációs stábja, semmi új elem, a már rég elhasznált panelekkel terhelik a jónépet. Legalább a vizuális megjelenése tennének valami “erőt” Soros lehetne az uralkodó a Star Warsból, Juncker meg egy Alien-szörny, vagy valami. De még egy csomó mindent ki lehetne találni.

De megfordíthatnánk az egészet és fordulhatna a kampány a migránsok felé is, amelyben elrettentik őket, hogy hozzánk jöjjenek. Tájékoztathatnák őket, hogy nálunk a 400 óra túlóra egy jó ötlet, romokban az egészségügy, az oktatás katasztrófa, a korrupció meg az egekben. És akkor tuti, hogy még a határ közelébe sem jönnének. És nekünk sem kellene állandóan ezekbe a papucsállatkák színvonalára butított plakátokba ütközünk.

Vagy mi lenne, ha csak a Fidesz-szavazóknak adnának ilyen plakátot, tegyék ki otthon kötelezően és nézegessék serényen, folytassanak nemzeti önkielégítést előttük. Más a nagymellű nőkre rejszol, ők meg a Soroséktól megvédő plakátokra. Kinek a pap, kinek a papné.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8214635508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása