Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

EZT A BUSZMEGÁLLÓT HÁNY MILLIÓBÓL "ÚJÍTOTTÁK" FEL BÁNHIDÁN? “Falura jó ez is?”

busznegallo_banhida.jpg

Íme a "milliókért" felújított buszmegálló Bánhidán.

A fotó ugyan még augusztusban készült, de ma is így néz ki. Tehát, valószínűleg ez a végleges formája.

Falura jó ez is, gondolhatták a felújítást végzők. Igazából elég nehéz meglátni, hogy mit is újítottak fel, talán lebetonozták a buszmegállót, aztán el is engedték a beruházást. A buszöböl kátyúit sem rakták rendbe, azok továbbra is vicsorognak az arra járó buszokra.

Legalább új padokat hozhattak volna a mostani rozogák helyett, azzal azért nem kell olyan sokat dolgozni. Oké, láthatólag ez a megálló kimaradt a nagy tatabányai buszmegálló-felújításból, nincs kijelzős, beszélő tábla, és dizájnos, de használhatatlan váró, biztos nem is volt ide tervezve, de azért, ha már elkezdtek valamit, illett volna tisztességesen be is fejezni.

A tisztánlátás végett: a beálló már évek óta ott van, a fafaragók készítették.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7914620810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása