Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HOPPÁ, A TATABÁNYAI TOLVAJT AZ ABLAKON ÁT FOGTÁK EL (VIDEÓN)! Nem szórakoztak a rendőreink

bemasznakrendorok-tb.jpg

A tatabányai rendőrök a tűzoltók segítségét kérték, úgy jutottak be a lakásba, ahol egy körözött férfi tartózkodott.

A helyi rendőrök tegnap délelőtt megjelentek egy tatabányai lakásnál, mert arról volt információjuk, hogy ott egy körözött férfi tartózkodik. A járőrök és a nyomozók kopogtatására senki nem nyitott ajtót, ezért a rendőrök, látva a lehetőséget, hogy ablakon keresztül bejutnak, a tűzoltók segítségével jutottak be a lakásba.

bemasznakrendorok-tb-02.jpg

Ott megtalálták azt a 52 éves férfit, aki ellen a Tatabányai Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot lopás vétség elkövetése miatt, aki a gyanú szerint február 1-jén egy tatabányai lakásba bement és eltulajdonított onnan egy mobiltelefont.

A körözött személyt előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1314617890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása