Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MÁTÓL TATABÁNYÁT IS LÁTHATJUK EGY SZUPER FILMSOROZATBAN! Nem akármilyen filmhez adtuk a helyszínt

szelim-barlang_4.jpg

Emlékeznek még a kedves olvasók, írtunk mi is róla, hogy szeptember-végén október elején filmet forgattak a  Szelim-barlangban.

Akkor fogtuk magunkat és kimentünk megnézni, mi is készülődik fent a hegyen. Az a helyzet, hogy nem a Star Wars újabb epizódját forgatták és nem is a Gyűrűk Ura magyar változatát, hanem mint megtudtuk a Jamestown című sorozathoz forgattak jeleneteket. Az egy napos forgatást, jó néhány napos díszletépítés előzte meg.

Az egész országban fogható Epic Drama tévécsatorna tűzi műsorra január 20-ától, azaz mától minden vasárnap este. Így aki fogja ezt a csatornát, az felfedezheti a várva várt sorozatban a Szelim-barlangot. A Jamestown történelmi háttere jónéhányszor próbára teszi majd a közönséget, de szerintünk érdemes megnézni.

Az 1619-ben játszódó sorozat a Virginia állambéli Jamestown város telepeseinek története, amely érdekes problémafelvetést boncolgat:

1607-ben egy csapatnyi férfi telepes érkezett az amerikai kontinensre, ahol megalapították Jamestown. Éveken keresztül éltek összezárva egy idegen, új világban, ahol meg kellett küzdeniük az őslakosokkal, egymással, a magánnyal és a bennük rejlő gonosszal. Tizenkét évvel később egy hajó érkezik nőkkel a fedélzetén, hogy a telepesek feleségei legyenek, csakhogy ezek az emberek már régen elfelejtették, hogy hogyan kell egy nővel bánni, és azt is, hogy mi a tisztesség.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3014574700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása