Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HAVAZÁS UTÁN ÓNOS ESŐRE FIGYELJENEK! Mire számíthatunk keddig!

onoseso-promenad-hu.jpg

Mi vár ránk szombaton?

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, csupán átmeneti szakadozások lehetnek. Egyre inkább csak a keleti vidékeken várható szórványosan havazás, másutt havas eső, eső lesz a jellemző. A nyugati szél nagy területen lesz élénk, elsősorban az Észak-Dunántúlon időnként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire -3 és +6 fok között várható, az alacsonyabb értékekre északkeleten számíthatunk. Késő estére -4, +2 fok közé csökken a hőmérséklet.

Általában erősen felhős vagy borult lesz az ég. Több helyütt várható vegyes csapadék: a keleti határszélen hó, míg másutt eső, havas eső, néhol ónos eső is előfordulhat. A nyugati, délnyugati szél élénk lesz, időnként meg is erősödik.

Vasárnap általában erősen felhős lesz az ég, de átmenetileg felszakadozhat a felhőzet. Hajnalban még több helyen, napközben inkább már csak elszórtan lehet csapadék. Többnyire eső, havas eső, északkeleten, keleten havas eső, hó. (Hajnalban nyugaton és délen néhol ónos eső is lehet.) A nyugati, délnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul.

Hétfőn kezdetben erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet, és napközben már felhőátvonulások várhatók. Reggelig többfelé számíthatunk vegyes halmazállapotú csapadékra (északkelet felé növekszik a hó, havas eső esélye, másutt jellemzően eső valószínű), napközben már csak helyenként lehet zápor, hózápor. Az északnyugatira forduló szél megerősödik, nagy területen viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul, délnyugaton a magasabb értékekkel.

Ha kedd, akkor felhőátvonulásokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Elszórtan zápor, hózápor előfordulhat. A gyakran erős északnyugati szelet nagy területen viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között alakul, délnyugaton valószínű az enyhébb idő.

kép: promenad.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3714557510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása