Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AL-CSABIKA HÍRADÓ: TÉL -TATABÁNYA 1:0! A kormánytól, az ellenzéktől és a migránsoktól kérünk segítséget

havasutca-tbfoter.jpg

Az utóbbi idők komolyabb havazásai után - városháza széli forrásaink szerint - a polgármester döntő lépésre szánta el magát: Tatabánya területén egyszerűen betiltja a havazást!

Elég volt, jegyezte meg dühösen, hiszen már évszázadok óta nem esett ekkora hó. Mit csináljak, Hidaséknál kevés a hókotró és a lapátos ember, az Extreme Parkos barátaink sem tudnak adni, az embereket mégsem vehetjük ki a termelésből, azért az túlzás lenne.

Rendkívüli közgyűlést kell összehozni mindenképpen, amelyben lefektetjük az alapokat, az a cég vagy bármely szervezet, amely hóesést okoz a városban - beleértve a Jóistent is - naponta 3 millió forint büntetést kell, hogy fizessen. Dohogott és leszólt a beszerzőknek, hogy rendeljenek egy hóesés okozást ellenőrző kézi készüléket, nem lesz olcsó, de sebaj, megéri. Arra fogjuk kötelezni az ellenzéki képviselőket, hogy minden nap legalább két órát lapátoljanak havat. Aki nem tudja igazolni, attól elvesszük a mandátumát.

Ráadásul a mostani hó fehér színű, a fehér színt meg már lefoglalta a Jobbik. Az LMP-sek legalább a zöldet választották, a szociké meg a piros hó. Ahogy a mondásban is van, hogy aszongya, majd ha piros hó esik, szóval az hülyeség, de legalább politikailag nem veszélyes, morgott tovább. Ez a kiugrott Bánk gyerek is inkább havat lapátolna, ahelyett, hogy ebbe a Viktor támogatta Mi Tanyánk, vagy milyen mozgalomba bohóckodna.

Na mindegy, a  héten úgyis lesz négy 80 éves születésnap, meg három 90 éves, oda mégiscsak el kell vinnem a csomagot. De azért milyen szép lenne az a narancssárga hó, bizony ám, csodálatos lenne nézni az ablakból, hogy minden olyan narancs. Akkor eszembe se jutna betiltani. Az a baj, hogy a Hidasék meg úgyis alkalmatlanok az ilyen feladatra, hogy átfessék a meglévő havat.

Mondjuk Habonyék azt mondták, hogy őszre készen lesz az időjárás-átalakító, legalábbis a Lölö  bácsi nevében megígérték nekem, mormolta maga elé. Csak attól félek, hogy hiába tiltom be a havat, a migránsok a kerítésnél eljárják a hótáncot, amit a Soros tanított nekik, továbbra is esni fog. Azoktól minden kitelik.

Lehet el kellene menni hozzájuk, egy-két migránsnak Tatabánya legújabb polgára címet ajánlani, hátha még segítenének is havat lapátolni.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr114550872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása