Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VÉGRE TATABÁNYÁN IS MIKULÁSGYÁR! A város is csatlakozott az országos adománygyűjtő akcióhoz

advent_mikulasgyarbanner.jpg

A tatabányai Adventi Vásár és Ablaknyitogató is csatlakozik a MikulásGyár országos adománygyűjtő akciójához. A MikulásGyár egy gyűjtőláda, amelyet megtalálsz Tatabánya-Városközpontban, az Árpád téren, a ládában elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot, édességet várnak adományként. Tatabányán a MikulásGyár adománygyűjtő akciója 2018. december 2. és 21. között érhető el, azaz ekkor várják az adományokat az Árpád téren kihelyezett gyűjtőládába!

Az adománygyűjtő akció szervezői fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak a gyűjtőládába minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat, stb. A MikulásGyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérjük az adományozókat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna.

Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.

 

További információt a MikulásGyárról IDE KATTINTVA talál.

(tatabányapont)

 

Fotó: tatabanyapont.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3614494012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása