Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HOLNAP ÚJABB HATALMAS DEMONSTRÁCIÓ A HŐSÖK TERÉN! Kívánjon Ön is Boldog Karácsonyt a Miniszterelnöknek!

 munkasokol.jpg

Egyre többen csatlakoznak a december 16-ra, a Hősök terére meghirdetett demonstrációhoz.

Egyre több szakszervezet is úgy döntött, hogy mozgósítja tagságát.

A demonstráció felhívása:

Tüntetés a rabszolgatörvény és a különbíróságok ellen 2018. december 12-én egy botrányba fulladt ülésen a Fidesz-KDNP-s parlamenti többség elfogadta a rabszolgatörvény néven elhíresült törvénymódosítást, amely a dolgozói túlórakeretet 250 óráról 400 órára emeli. Ugyanezen az ülésen megszavazták a magyar igazságszolgáltatás függetlenségének végét jelentő közigazgatási különbíróságok létrehozását.

A magyar emberek már aznap délután spontán tüntetésen tiltakoztak a magyar munkavállalók érdekeit és a magyar demokráciát súlyosan sértő két törvény ellen. Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter a másnap tartott kormányinfón úgy fogalmazott: “Nincs érdemi társadalmi tiltakozás a jogszabállyal szemben” ezért a kormány nem hátrál meg.

Mutassuk meg Orbán Viktor kormánynak, hogy milyen az, mikor a magyarok érdemben tiltakoznak, és kívánjunk együtt boldog, karácsonyt a Miniszterelnök Úrnak!

Várnak mindenkit a Hősök terére december 16-án vasárnap 15:00 órától!

Vonulás 15.30-tól Andrássy út – Oktogon – Nyugati tér – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány u.

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8314485710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása