Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A TATABÁNYAI FIDESZ CSICSKÁK BEINDÍTOTTÁK A DUMAGÉPÜKET! Mi nem, de a gazdi büszke lehet rájuk

schmidt-bencsik-bereznai-ugyelettervezes.jpg

A kormánypárt ma megszavazta a rabszolgatörvényt a parlamentben, amivel teljesen kiszolgáltatottá teszik a munkavállalókat a cégeknek. Sajnos lehetett rá számítani, bár kíváncsiak lennénk, hogy például Bencsik János országgyűlési képviselő megszavazta-e a népnyúzó módosítási javaslatot. Mondom, lehetett rá számítani, hogy ez lesz, de arra már kevésbé gondoltunk, hogy ezek után még lesz arcuk ilyeneket írni a Facebookon a tatabányai fideszeseknek.

“NÉZD MEG mit művelnek a parlamentben: a leszerepelt ellenzék ismét a megszokott eszközét vette elő, az  erőszakot.

Üvöltöznek, sikoltoznak, lökdösődnek, fizikailag akadályozzák a képviselőket, szemetelnek.

Add tovább, ha szerinted sem méltó a magyarokhoz, hogy a parlamentet ilyen szintre süllyesszék!”- írják a Facebook-oldalukon.

Ez még akkor is gáz, ha utasításba kapták a gazdájuktól, hogy minden városban írjanak ilyen baromságokat a neten. Ez a poszt, akár a rabszolgatörvény, a morál teljes hiányáról tanúskodik. A mai napon egy újabb fordulópont következett be az ország történetében, ami a teljes kizsákmányolás felé vezet. Valószínűleg az átlagemberek teljes kihasználása a cél.

És akkor még ilyen nyilatkozatokkal hergelik az embereket, ahelyett, hogy szégyenükben ki se lépnének az irodából.

Tényleg, hogy fognak ezek után járni-kelni Tatabánya utcáin? Hogyan néznek az emberek és a saját választóik szemébe?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3514474394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása