Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

RENDELJEN SCHMIDT CSABÁTÓL ABLAKOT, AKÁR SZEMÉLYESEN IS KIVISZI ÖNNEK! Ugyanitt sóder is van eladó!

csabika.jpg

Úgy látszik, Schmidt Csaba mellékállásban építkezési vállalkozó is lehetne, legalábbis ez jutott eszünkbe az egyik vicces posztjáról.

“Az egykori Máv szálló épületében szakadatlanul folyik a munka, hogy a kollégiummá alakuló létesítmény minél hamarabb fogadhassa első lakóit. A héten megkezdődött a nyílászárók behelyezése és a szigeteléshez szükséges anyagok is megérkeztek az építési területre”- írja a polgármester a Facebookon.

Értjük mi, hogy a városvezető beszámol a beruházások menetéről, de azért reméljük, minden egyes téglát nem fogja megmutatni egy videóban a tatabányaiaknak. Persze a vasútállomásnál nem volt ilyen közlékeny.

Komolyra fordítva a szót, ha már kommunikálni akar a néppel, miért nem az igazán fontos és előremutató fejlesztéseket vagy városi döntéseket publikálja, amelyek talán jobban érdeklik az embereket annál, hogy megjött a tégla vagy a festék az építkezéshez?

A városi polgárokat egy beruházás egésze érdekli, nem ilyen kis részletek, nem kell kényszeresen posztolgatni. Vagy lehet, hogy saját magát győzi meg az áljelentésekkel, hogy minden rendben van a beruházással, amolyan terápiás módszer gyanánt?

Megvitathatná - de valóságosan - Tatabánya jövőjét, ha már az ún. Integrált Településfejlesztési Stratégia most volt ismételten a közgyűlés előtt, vagy például ha változtatnak a nagyon sok embert érintő buszmenetrenden akkor az előző roadshow-hoz hasonlóan megkérdezhetnék a városlakókat, mi az amin változtassonak.

Folytathatnának jövőbe mutató konzultációt - a kormány álkonzultációival ellentétben - Tatabánya víziójáról, hogy hová szeretnének eljutni az itt élők az elkövetkező 10-15 évben, és a kialakult eredményt lehetne képviselni.

Tudjuk, hogy ehhez gyökeresen más mentalitás szükségeltetik, de legalább próbálja meg, mint az egy igazi városvezetőhöz illik.

Mi ebben nagyon szívesen támogatnánk is.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8014405726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása