Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tatabányán új módszerrel küzdenek Schmidt Csabáék a városi kosz ellen. Meghívták a Köztársasági elnököt és néhány vendéget

kozmunkasok.jpg

Mint már beszámoltunk róla, nem mindennapi program terepe lett a napokban Tatabánya, itt tartotta ülését a teljesen súlytalan Megyei Jogú Városok Szövetsége, megfejelve az egészet Áder Jánossal, Varga Mihállyal és még egy-két prominens személlyel.

Érdekes, vagy nem is annyira meglepő, hogy most az a városrész tisztul (szemétszedés, stb.), ahol megjelentek a napokban a fontos emberek.  Az M1 óvárosi kijárata és a színház között két napja közmunkások léptek el környéket, és sosem volt még ennyire rendben a színház és környéke. Lehet, hogy a füvet is zöldebbre festették.

Arra gondoltam, hogy sűrűbben kellene jönniük. Ha ez az ára, hogy a város tiszta legyen, végigvonulhatnának kétnaponta egész Tatabányán, esetleg furikázhatnának oda-vissza. Ha éppen nem érnek rá, bábukat ültetnének a kocsiba és úgy jöhetnének.

De Schmidt Csaba másféle is járhatna a városban, mert azt tűnt fel egyik olvasónknak, hogy amerre megy éppen, megtisztul egy egy útszakasz.

Már csak azt kellene megoldani, hogy ez tartósan így is maradjon.

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8214389256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása