Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI PIAC: Schmidt Csabáék nagy arccal beharangozták, de kiderült, még tervek sincsenek

piac_1_2.jpg

Ahhoz képest, hogy mennyire beharangozták a tatabányai új piacot és lerombolták a sokak számára kedves Turul-mozit, elég nagy a csend.

Ha finomak akarunk fogalmazni, nagyon nyögvenyelősen megy a beruházás előkészítése, vagy inkább sehogy. Pedig ígértek már ide piacot, közösségi teret, létesítettek Schmidt Csabáék egy külön önkormányzati bizottságot, amit aztán félresöpörtek és nemrég meg is szüntettek, bizonyára nem tetszett, amit tőlük hallottak, vagy ki tudja.

Ami látható a bizottság dokumentumából - ennek megfelelően jól elásták az információt, nehogy sokan megtalálják - hogy elkezdik megterveztetni az új vásárcsarnokot, mondjuk akkor nem tudni eddig mi alapján kalkuláltak, hogy mennyibe fog kerülni nekünk, adófizetőknek. Persze még egyelőre szó sincs mondjuk a parkolóról,  semmi hír, márpedig anélkül elég nehéz elképzelni egy piacot.

Most nagyjából itt tartunk, pedig annak idején nagy mellénnyel olyan impozáns látványterveket vezettek elő, akár a meg nem épült vasútállomás esetében.

De sebaj, lesz ami lesz. Az új vásárcsarnokkal kapcsolatos “titkos” bizottságot is megszüntették, gondoljuk, azért mert nem olyan fontos a dolog. Lehet még tovább húzni a tatabányaiak agyát.

Talán 3021-re elkészülnek az egész projekttel.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4114370431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása