Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

EZT MÁR ROTHADTUL UNJÁK A TATABÁNYAIAK! Megint pofáztak a Bányászkórház romjain!

schmidt-bencsik-banyaszkorhaz-bontas-20181110-scsfboldal.jpg

Valami érdekes kórban szenvedhetnek a politikusok, főleg a jelenleg regnálók.

Pár napja ismét bejelentették azt, amit már a tavasszal is bejelentettek, meg persze tavaly és tavalyelőtt is, tudniillik katolikus gimnázium lesz a volt Bányászkórház helyén.

Mészáros Lölö helyi kormány szócsövében a Kemmában azt írták márciusban, hogy

“Eredeti formájában újítják fel a hajdani bányászkórházat, amely új funkciót is kap: talán már a jövő tanévtől itt működhet a katolikus gimnázium.”

és itt írták, hogy

“Májusban kezdődik a tatabányai bányászkórház átépítése”

Persze, viccnek azért ez így durva volt illetve vagy ők maguknak hazudnak, vagy a tatabányaikat nézik hülyének, az eredmény ugyanaz, egy hatalmas csúsztatás.

Arról írtunk már tavasszal, hogy nagyon lassan haladnak a dolgok a volt bányászkórház bontásával kapcsolatban, fogalmunk sincs róla, hogy miért csúszik mindjárt a bontási munkálatok elvégzése, de a szakemberek biztosan értik a dolgukat.

Azt már talán mindenki, aki olvasott róla tudja, hogy Tatabányán az 1900-ban épült bányakórházból katolikus gimnáziumot alakítanak ki. Ami mutatja az egész projekt pazarló jellegét és előkészítetlenségét, hogy a 3,5 milliárd forintért elvileg elkészülő objektumra senki nem tudott eddig még hozzávetőleges időpontot sem mondani. Pedig csupán a tavalyi évre már 820 millió Ft-ot biztosított a Kormány, vagyis el kellett volna költeni, és erre az évre is közel 1,5 milliárd van előirányozva az Önök pénzéből.

Mindehhez képest 82 millióért mostanra sikerült a bontási pályázatot eldönteni.

Aztán persze, lehet hogy Schmidt Csabának lesz igaza, aki zsebre tett kézzel ácsorgott a kamera előtt, jelezve azt, hogy mit izguljon, majd lesz valami.

Az épület már lerohadt, a tatabányaiaknak úgysincs semmibe beleszólásuk, sajtótájokoztatót meg úgyis kell még tartani.

Ezzel egyébként már csak annyi a bajunk, hogy nem értjük miért kell ennyire ostobának nézni a tatabányai polgárokat?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr10014366537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása