Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

EMBER AZ ILYEN? FÖLDRE TEPERTE TATABÁNYÁN A 94 ÉVEST ÉS KIRABOLTA! Sok más is szárad a lelkén

biroidontes-vacinaplo-hu.jpg

Kedden kezdik újra tárgyalni ezt az ügyet, ugyanis új bíró kezébe került az eset és a tárgyalást elölről kell kezdeni.

Elképesztő történet rajzolódik ki egyébként az eddigiekből:

A munkaviszonnyal és rendszeres, megélhetést biztosító jövedelemmel nem rendelkező J.N. vádlott, még a tavalyi évben április eleje és június legelső napjai között, rendszeresen, kifejezetten erre berendezkedve, Tatabánya területén több embert is kirabolt.

A vádlott az egyik alkalommal például, Tatabányán a járdát sepregető 94 éves és már védekezésre képtelen sértettet hátulról megközelítette, befogta a száját, majd lefogta, a földre teperte és kitépte a sértett arany fülbevalóit, amelyek 16.000,-Ft értékűek voltak, majd elszaladt a helyszínről.

A vádlott egy másik alkalommal, az egyik tatabányai buszmegállóban – kihasználva egy gyanútlan asszony figyelmetlenségét, aki a táskáját maga mellé helyezte a padra - eltulajdonította a sértett táskáját, benne több, mint Húszezer forintnyi értékkel.

Egy következő alkalommal a Tatabányán nyitott állapotban parkoló, más tulajdonát képező gépjármű csomagterét kinyitotta, a benne található értékeket a csomagtartóból kivette és az autó mellé tette őket. A vádlott ezt követően néhány métert gurult a gépjárművel. Amikor az ott lévő kutya ugatása miatt a szomszéd kiment az utcára és látta, hogy a vádlott, a szomszédja gépkocsijában ül, megkérdezte tőle, hogy mit keres ott. A vádlott ekkor a gépkocsiból eltulajdonított tárgyakat hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

Előfordult, hogy vádlott mozgássérültet sem kímélt. Az egyik alkalommal Tatabányán egy 63 éves, kerekesszékkel közlekedő, mozgáskorlátozott személy nadrágjának farzsebéből kivette a sértett pénztárcáját, majd elszaladt. A pénztárcában a sértett iratai és 41.000,-Ft készpénze volt.

A vádlott lajstromát szaporította az az eset is, amikor Tatabányán meglátott egy lezáratlan kerékpárt (értéke kb. 15.000,-Ft), melyet ellopott. Ezt a kerékpárt, egy orgazdának - aki a nyomozás során ismeretlen maradt - 1.500,-Ft-ért eladta a kerékpárt.

A fentiekből is látható, hogy sok apró ügy köthető az elkövetőhöz, akinek a tárgyalása kedden lesz.

(tatabányai törvényszék)

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5814366283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása