Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BRUTÁLIS TATABÁNYAI TOLVAJ: Mindenkitől lopott, akit csak meglátott, egy 94 éves néni füléből kitépte a fülbevalót

rablo_2.jpg

A munkaviszonnyal és rendszeres, megélhetést biztosító jövedelemmel nem rendelkező vádlott 2017. április 09. napja és 2017. június 02. napja között, rendszeres haszonszerzésre törekedve, üzletszerűen, Tatabánya területén több embert is kirabolt.

A vádlott egy alkalommal Tatabányán a járdát sepregető 94 éves védekezésre képtelen sértettet hátulról megközelítette, befogta a száját, majd lefogta, a földre vitte őt és kitépte a sértett füleiből 16.000,-Ft értékű arany fülbevalóját, majd elszaladt a helyszínről.

J. N. vádlott egy másik alkalommal az egyik tatabányai buszmegállóban –kihasznáva H.F-né sértett figyelmetlenségét, aki a táskáját maga mellé helyezte a padra- eltulajdonította a sértett táskáját, benne összesen 22.352,- forintnyi értékkel.

J. N. vádlott egy következő alkalommal a Tatabányán nyitott állapotban parkoló, O F sértett tulajdonát képező gépjármű csomagterét kinyitotta, a sértett tulajdonát képező benne található értékeket a csomagtartóból kivette és az autó közvetlen közelébe helyezte el őket. A bűncselekmény elkövetési értéke 28.100,-Ft.

A vádlott ezt követően néhány métert gurult a gépjárművel. M. F. kutyája ugatása miatt kiment az utcára és látta, hogy a vádlott szomszédja gépkocsijában ül és megkérdezte tőle, hogy mit keres ott. A vádlott ekkor a bűncselekmény során az O F sértett gépkocsijából eltulajdonított tárgyakat hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

A vádlott egy másik alkalommal Tatabányán az éppen vizelő S. I. 63 éves, kerekesszékkel közlekedő, mozgáskorlátozott személy nadrágjának farzsebéből kivette a sértett pénztárcáját, majd elszaladt. A pénztárcában a sértett iratai és 41.000,-Ft készpénze volt.

A vádlott 2017. május 13. napján Tatabányán meglátott egy lezáratlan állapotban hagyott, K. Zs. sértett tulajdonát képező kerékpárt (értéke 15.000,-Ft), melyet eltulajdonított. Nem sokkal később találkozott egy a nyomozás során ismeretlenül maradt személlyel, akinek 1.500,-Ft-ért eladta a kerékpárt.

(tatabányai törvényszék)

A fotó illusztráció

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7414363281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása