INDUL SCHMIDT CSABÁÉK FENYEGETÉSE A ZÁRHATÓ KUKÁK MIATT? Kemény büntetéssel fenyegetik a tatabányai polgárokat

 sagvarikuka-wc-schmidt_1.jpg

Hiába halasztották el megint egy évvel, újabb fokozatra kapcsolt az önkormányzati fenyegetési hullám a kukák zárhatóvá tételével kapcsolatban.

Az a helyzet, hogy szerintük mese nincs, meg kell csináltatnia minden társasháznak, akár akarja, akár nem, ha megszavazták a lakók, ha nem, különben folyamatosan megbírságolják őket.

Schmidt Csabáék nagy kegyesen és erős presszióval küldtek felszólító levelet a társasházkezelőknek, hogy akik eddig nem tettek eleget a több sebből vérző rendeletnek, de vállalják, hogy jövő év végéig megteszik, tehát körbekerítik a kukát, közterület-használati megállapodást köthetnek. Ami annyit jelent, hogy már nem nagyon gondolkodhatnak a “rebellis” lakóközösségek, mert egy nyomtatványon már most kezdeményezni kell a megállapodást és jelezni kell, hogy elvégzik a rendeletben foglaltakat, különben jön a bírság és egyéb szankciók is lesznek a határidő után.

Kiemelt területeken kukánként havi 2000 forintot kell fizetni a lakóközösségeknek, egyéb területen 1800 forintot. Ami nagyon durva, hogy ezt úgy követelik meg, hogy a szolgáltató nem tudja pontosan a kukák számozását, tehát, hogy melyik házhoz, melyik kuka tartozik.

Ráadásul, nem is ez a hatalmas összeg, hanem az a bírság a pofátlanság, amit kilátásba helyeztek azoknak, akik nem adják be a derekukat.

Tessék? Bírsággal fenyegetnek, amely jelentősen megnöveli a közös költséget, de a kukák számozásával nincsenek tisztában? Komolyan ezt így lehet?

Kemény zsarolás íze van a dolgoknak.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

Címkék: közérdekű