Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MOST KÉSZÜLT EL TATABÁNYÁN A SÁRBERKI OVI! Máris átépítik?

sarberki_ov.jpg

Tegnapi kormányhatározatában újabb, több mint 31 millió forintot ítéltek meg a Sárberki óvodának.

Mi is írtunk róla, hogy felújították az intézményt, ugyan nem ment az első határidőre, de aztán csak elkészült, mondhatnánk nem ez volt az egyetlen határidővel bajba került projekt.

Most azonban találtunk egy tegnapi kormányhatározatot, amelyben a felújításra adott 132 millió forintot megtoldják a fenti összeggel.

Bevalljuk őszintén próbáltunk információt kérni róla képviselőktől illetve megnéztük a testület illetékes bizottságának anyagait, de erről egész egyszerűen nem találtunk semmit. Lehet, hogy még Schmidt Csaba sem tud róla?

A projekt célja fejlesztőszobák kiépítése, korszerűsítése, a fogyatékosok tanulási képességét fejlesztő eszközök beszerzése volt, röviden és tömören.

Namármost, ha ez eddig nem volt a projektnek teljeskörűen része, akkor átépítik újra az ovit, ami most készült el? Netalántán a kasszában maradt még egy kis pénz és ide is csöpögtetnek, mint az Árpád gimi 700 milliója és a könyvtár plusz 1 milliárdja?

Kissé soknak tűnik eszköz beszerzésre ez a több, mint 30 millió, igaz nyilván ki lehet ennyiről is számlát állítani.

Igaz, ha már a sárberki ovi kapott ennyi plusz forrást, akkor a tagóvodájára is fordíthatták volna.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5814336715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása