Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SCHMIDT CSABÁÉK KIVÉGEZTÉK! Bezárásra kényszerítik az Unikum Ház élelmiszerboltot

unikumhaz-bezaras-scs-bereznai-johnk.jpg

Az önkormányzat elutasította az Unikum Ház Non Stop ABC kérelmét, hogy éjjel-nappal nyitva tarthasson Újvárosban.

Értik?  Nem a sörözőt, hanem a boltot. Ahová például munka után be lehetett térni vásárolni,  ami  már egész Tatabányán ritkaságszámba megy.

Tették ezt annak ellenére, hogy a rendelet szerinti aláírásokat összegyűjtötték az ott lakóktól, amire Schmidt Csabáék azt válaszolták, hogy sok esetben nem a tulajdonosok írták alá a nyitvatartási kérelmet.

Nagyon elmés, mintha az aláírásgyűjtőnek pontosan kellene tudnia, melyik lakásban laknak albérlők és melyikben a tulaj. Ez egyszerűen nevetséges és felháborító! Főleg annak fényében, hogy a rendelet megalkotásakor a LAKOSSÁGRA hivatkoztak.

A polgármester így támogatja a tatabányai vállalkozásokat. Ebből a példából is jól látható, hogy olyan rendeletet hoztak, amit gyakorlatilag nem lehet teljesíteni. Mindezek után itt a remek alkalom, hogy jól kipihenjék magukat a képviselők, és a következő városi közgyűlésen úgy módosítsák az egészet, hogy teljesíteni is lehessen a dokumentumban foglaltakat.

“Megjött a válasz. Elutasítás!

Köszönjük a környező lakóknak akik 50 méteres körzetben laknak hogy aláìrtál a non- stop nyitvatartásunk támogatását.

A környező lakások száma 225, ebből aláìrták: 175-en, üres lakás 24, tízszer sem találtuk otthon a tulajdonost: 22 lakás, csak 4 lakó nem írta alá támogatását a nyitvatartásról .

Köszönjük annak az 1331 támogatónak az aláírását, akik igaz nem közvetlen itt laknak ,de véleményük szerint 70 ezres megyeszékhelyen elfér egy éjjel -nappali ABC.

Elutasítás oka : nem a tulajdonosok írták alá.

Igaz, két napot ültem a földhivatalban, míg  kiírtam a 225 lakás tulajdonosát.

Az össz lakásból csak 69 lakásban lakik az, aki a tulaj. 39 lakás önkormányzati. A többi lakás tulajdonosai /nagyon sok lakásnak 2-3-4 tulajdonosa van/ az ország nagyon sok városába laknak: Sopron Miskolc Hőgyész Almádi Zala Tata Budapest Szőlős Dad Környe Románia Szolnok.

Ha írnánk nekik levelet- hogy Önt zavarja-e az Unikum Ház éjjeli nyitva tartása, mit válaszolnának az ország másik végéről .

Voltunk augusztus elsején a polgármester fogadó óráján, és elmondtuk neki fentieket ,meghallgatta, mondta utánanéz. AZTÁN ELUTASÍTOTTA!

Fellebbezünk !

Majd a következő közgyűlésen döntenek a sorsunkról.

Tatabányán nem lehet nyitva sem abc sem vendéglátó helyiség este 10 után. 50 m es körzet persze nem vonatkozik a multikra, benzinkutakra, a dohányboltokra.

1331 +175 fő véleménye kevés volt a város vezetésnek.

Polgármesteri hivatalnak ,jegyzőnek ,polgármesternek van e- mail címe .

Kérjük, újra támogatásukat egy e mail- lel. Tatabánya ne legyen unalmas,halott város,mozi után be lehessen ülni valahová, egy BL meccs 10: 30i-g tart, a felénél zárjunk be?, ráadásul nagyon sokan dolgoznak 22 óráig.” -írják a Facebookon az Unikum Ház tulajdonosai.

Ehhez mi csupán annyit fűzünk hozzá, hogy a rendelet a multikra illetve a dohányboltokra nem vonatkozik, ez utóbbiak közül jónéhány a mostani képviselőkhöz és baráti köreikhez is köthető.

Ha nem ért egyet a bezárással, kérjük, Ön is támogassa a küzdelmet egy e-maillel az alábbi “városvezetők” felé:

Schmidt Csaba:  polgarmester@tatabanya.hu

Bereznai Csaba: bereznai@tatabanya.hu

John Katalin: john.katalin@tatabanya.hu

 

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4714168673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása