Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

EGYELŐRE SZÜNETET TART A DÉLI PÁLYAUDVAR! Műszaki problémákat hárítanak el

vonat-veke-hu.jpg

Ideiglenesen szünetel a vonatközlekedés a Déli pályaudvaron

A vonatok egyelőre Kelenföldről indulnak és oda is érkeznek, jelentették be a Mávinformon, ugyanis a Budapest-Déli pályaudvar egyik tároló vágányán tolatási mozgás közben két forgóvázzal kisiklott egy motorvonat, amely megdöntötte a felsővezetéktartó oszlopot. A szakemberek megkezdték az eset kivizsgálását.

A felsővezeték ellenőrzéséig a Déli pályaudvaron a vonatközlekedés nem lehetséges, a járatok Kelenföldről indulnak és oda is érkeznek.

A Budapest-Déli pályaudvar és Kelenföld állomás közötti eljutáshoz a BKK 139-es autóbuszát ajánljuk, melyre a Déli pályaudvarnál az Alkotás utcában lévő megállóban lehet felszállni, leszállni pedig a Sasadi út megállónál kell. Innen gyalogosan, az aluljárón keresztül közelíthető meg Kelenföld állomás. Tájékozódjon térképünk segítségével!

A vasúttársaság az utasok elnézést kéri.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr714104435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása