Tatabányán közlekedők, szevasztok! Módosították a forgalmi rendet a bánhidai körforgalom építése miatt

forgalomkorlatozas.jpg

A Bajcsy-Zsilinszky Endre és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében, a Két kard emlékműnél épülő új körforgalom kialakításának első üteme lezárult. A folytatásban új forgalmi rendre kell számítania a gépjárművel közlekedőknek.

Mostantól, körülbelül egy hónapon át nem lesz lehetőség a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcáról kihajtani a főútra, a Kossuth Lajos utca a Puskin Művelődési Ház melletti Puskin közből lesz megközelíthető.

Ahogyan eddig, úgy a beruházás második ütemében sem kanyarodhatnak majd be a Kossuth Lajos utcáról a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcába az Óváros felől érkezők. Ők Dózsakertet, a Bánhidai lakótelepet és a városközpontot a Kossuth Lajos utcán egyenesen továbbhaladva, majd a római katolikus templomnál jobbra fordulva a Dózsa György úton érhetik el, míg Kertvárosba a Dankó Pista utcán lehet eljutni.

A Dózsakert és Bánhidai lakótelep felől jövő autósok pedig a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcát május végéig csak a Puskin közig használhatják majd, és ezen az utcán keresztül hajthatnak rá a Kossuth Lajos utcára.

(tatabanya)

 

Fotó: tatabanya.hu

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

Címkék: hírek