Rohadtul kiakadtak a lakók! Stílszerű, hogy nyilvános WC-ként használják Schmidt Csaba körzetében a kukatárolókat!

sagvarikuka-wc-schmidt.jpg

Nemrég írtunk róla, hogy a Cseri lakótelepen milyen “fantasztikus” építményt kreáltak és mivel járhat mindez.

Bevalljuk, nem volt elég kreatív a fantáziánk, milyen funkciói lehetnek majd ezeknek a Schmidt Csaba-féle városvezetés által erőltetett építményeknek.

Kisegített bennünket egy felháborodott lakó a Ságváriból (most Molnár János utca), aki elmondása szerint tanúja is volt egy ilyen esetnek.

“A múltkori kukás cikkükkel kapcsolatban szeretném a polgármester figyelmébe ajánlani a régi Ságvári úton épített hasonló tákolmányokat. Ugyanis a házunknál is van egy, és a hajléktalanok nyilvános vécének használják ezeket, a múltkor valaki beleszart, már bocsánat, de nem tudom máshogy írni. Nemcsak nálunk volt ilyen, hanem a másik háznál is tapasztaltak ilyet. Hogy vigyem így le a szemetet reggel. Amíg csak a kukák voltak, azért nem volt ilyen, hogy valaki ott könnyít magán. Felháborító az egész, hát hol élünk. A város egyre szemetesebb, én már nagyon régen itt élek, de régen nem volt ilyen, az biztos. Jó lenne, ha minél hamarabb megoldanák ezt a problémát, és nem gerjesztenék tovább ezekkel a zárható izékkel.”

Ezek után arra gondoltunk, hogy lehet Schmidték tovább fogják fejleszteni és az Önök költségén vécépapírtartót szerelnek fel minden ilyen majdnem zárható kukatárolókra? Aztán, amikor jönnek a elvinni a szemetet, hoznak WC-papírt is, és feltöltik. Cserébe rendeletben szabályoznák, hogy a lakók szedhetnének pénzt minden ilyen szemetesnél, ha jön valaki elvégezni a dolgát, és akkor az adott lakóközösségnek lenne plusz pénze.

És akkor mi lehetnénk a nyilvános vécék városa. Úgyis most készül a turisztikai koncepció?

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

Címkék: Hol élünk