EZT ÍGY HOGY?! Megnézik egyáltalán az illetékesek, hová és milyen kukatárolót építenek Tatabányán? Van, ahol BALESETVESZÉLYES!

regulyantalter-tb-0416-01.jpg

Nem ártana odafigyelniük az építőknek és építtetőknek, hogy a város mely pontjain  húznak fel téglából kukatárolókat. Van, ahol kifejezetten balesetveszélyesre sikerül a dolog.

Egy Reguly Antal téri közlekedőt idézünk:

“Ma délután (ápr.14.) a Reguly Antal téri parkoló mellett haladtunk a Komáromi utca felé, amikor a parkolóból kifordult elénk egy autó. Láthatóan valamennyien megriadtunk. A szomorú, hogy azért nem láttuk egymást, mert a parkoló szélére a Jobbik irodával (régi kis posta) szemben Ytong téglából egy két, vagy három "kukás" tárolót építenek. Csak gratulálni tudok az engedélyt kiadónak. A kuka tárolót kivitelezőnek sincs annyi esze, hogy átgondolná, mennyire balaesetveszélyes lesz?. Remélem, nem okoz majd balesetet. Jó volna legalább tükörrel biztosítani a láthatást, mert így nagyon balesetveszélyes.” -írta egy felháborodott polgár a Facebookon.

regulyantalter-tb-0416-02.jpg

Megnéztük a helyszínt, a képek tanulsága szerint, tekintettel arra, hogy sokan közlekednek ott, tényleg meglehetősen balesetveszélyes.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

Címkék: Hol élünk