Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

EZT ÍGY HOGY?! Megnézik egyáltalán az illetékesek, hová és milyen kukatárolót építenek Tatabányán? Van, ahol BALESETVESZÉLYES!

regulyantalter-tb-0416-01.jpg

Nem ártana odafigyelniük az építőknek és építtetőknek, hogy a város mely pontjain  húznak fel téglából kukatárolókat. Van, ahol kifejezetten balesetveszélyesre sikerül a dolog.

Egy Reguly Antal téri közlekedőt idézünk:

“Ma délután (ápr.14.) a Reguly Antal téri parkoló mellett haladtunk a Komáromi utca felé, amikor a parkolóból kifordult elénk egy autó. Láthatóan valamennyien megriadtunk. A szomorú, hogy azért nem láttuk egymást, mert a parkoló szélére a Jobbik irodával (régi kis posta) szemben Ytong téglából egy két, vagy három "kukás" tárolót építenek. Csak gratulálni tudok az engedélyt kiadónak. A kuka tárolót kivitelezőnek sincs annyi esze, hogy átgondolná, mennyire balaesetveszélyes lesz?. Remélem, nem okoz majd balesetet. Jó volna legalább tükörrel biztosítani a láthatást, mert így nagyon balesetveszélyes.” -írta egy felháborodott polgár a Facebookon.

regulyantalter-tb-0416-02.jpg

Megnéztük a helyszínt, a képek tanulsága szerint, tekintettel arra, hogy sokan közlekednek ott, tényleg meglehetősen balesetveszélyes.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1213838632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása