ÉSZBONTÓ! Felfüggesztettet kapott AZ ÉV TATABÁNYAI BULIBÁRÓJA, aki berúgott azon a helyen, ahová beadta a jelentkezését, amit aztán kirámolt, ráadásul megpróbálta szétverni “leendő” munkahelyét.

torrente-koccintos.jpg

A vádlott ez év március 12-én beadta önéletrajzát egy tatabányai szórakozóhelyre, ahová aznap este elment, hogy szórakozzon a barátaival.

A szórakozóhelyről záráskor ittasan távozott, útközben azonban észrevette, hogy a kabátját otthagyta, ezért éjfél után visszament érte. Mivel a szórakozóhely már zárva volt, ezért felmászott a 3 méter magas teraszra, ami nem esett nehezére, mert magas épületek megmászása a hobbija.

A szórakozóhelyre az erkélyajtót berúgva behatolt, de a kabátját nem találta meg, ezért feldühödött és rongálni kezdte a berendezést;

egy televíziót,

egy pénztárgépet,

egy kávéautomatát

és egy biztonsági kamerát is tönkretett.

Betörte a bejárati ajtót és még kifújt egy poroltót, így összesen több, mint 350 ezer forint kárt okozott.

A vádlott az összetört pénztárgépből, valamint a pulton hagyott váltópénzből összesen 227.380.- forint készpénzt magához vett, majd megivott egy energiaitalt és egy sört, ezután elaludt a pult mögött.

Itt talált rá reggel a takarítónő. A vádlott ekkor elmenekült a helyszínről, útközben pedig a kasszából lopott pénzből 17.000.- forintot gyűrötten hátrahagyott.

A Tatabányai Járásbíróság bíróság a fentiek miatt, 1 év börtönbüntetésre – 3 évre felfüggesztve – ítélte lopás és rongálás bűntette miatt.

A bíróság a felfüggesztett szabadságvesztés mellett kötelezte a vádlottat, hogy az ítélet jogerőre emelkedését követő 15 napon belül a szórakozóhely tulajdonosának 569.153.- forint kártérítést fizessen meg.

Az ítélet jogerős.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

Címkék: helyi abszurd