Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tatabányán is lesz helyi Békemenet Orbán mellett? Találjunk ki jelmondatokat és tervezzünk útvonalat nekik

bekemenet.jpg

Nagy ruhát kapott vasárnap a kormánypárt Hódmezővásárhelyen, akár beismerik, akár nem. Azóta, látszik, hogy levonták a következtetéseket, és léptek is, elég kacsázva, de ez már legyen az ő bajuk. Például betiltották a plakátolást Győrben és Hatvanban. Oké, mondhatná az egyszeri ember, az ilyen és hasonló reakciókat megszoktuk. De sokat elárul például a főideológusok erkölcsi szintjéről, hogy elkezdték nyomatni a tévében, hogy abba kellene már hagyni a sorosozást. Na, eddig, ha valaki csak gondolni mert erre, már hazaáruló lett azonnal, most meg ők mondják szemrebbenés nélkül. Evvel szépen elárulják magukat, hogy soha nem gondolták komolyan az amúgy sem létező Soros-tervet, csak kellett valami erős a kampányhoz. Nincs ideológia csak számítás. Mi meg fizettük a milliárdokat.

Aztán Bayer Zsolt főpublicista kitalálta, hogy legyen újra Békemenet, ez a nem túl innovatív ötlet a válasz a vereségre. Hát, tényleg nagy lehet a baj.

Ezért sem lennénk meglepve, ha kiterjesztenék a Békemenetet a vidéki városokra is, és mondjuk, lenne egy Tatabányán is. Már látom is a tömeget: élükön Bencsik János, Schmidt Csaba, sáljuk egyszerre lobog a szélben, Ákos énekel a háttérben, és a nagy beszédre, Pataky Attila Turul-háton érkezik az Árpád térre.

Mivel úgy látjuk, nagy a nyomás rajtuk, és nem tudnak kreatívan gondolkodni, megkérjük Önöket, segítsenek: írjanak nekünk olyan szlogeneket, jelmondatokat, amiket vihetnének a városi fideszesek a tábláikon, ha tényleg lesz menet itt is. És tervezhetnek nekik útvonalat is, honnan induljanak és mikorra érkezzenek a városközpontba.

 

Fotó: nyugatifeny.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4213703460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása