Vajon Lölö gazdi bácsi leharapja Schmidt Csabikáék fejét, hogy módosítgatják a pláza mélygarázs építésének határidejét?
2018. február 25. írta: ZsolG

Vajon Lölö gazdi bácsi leharapja Schmidt Csabikáék fejét, hogy módosítgatják a pláza mélygarázs építésének határidejét?

tervezettszolgaltatohazcimlap.jpg

Nem tudni, mi történik a Lölö-pláza építése körül, de úgy néz ki, valami nagyon nincs rendben ezzel a beruházással sem, ugyanis a közbeszerzési adatbázis szerint hetenként módosítják a hozzá szükséges mélygarázs építésének határidejét.

Amint január legelején írtunk róla, elkezdődnek a Lölö-plázához /hivatalosan: Városkapu szolgáltató és üzletház/ vezető lépések, először kiírták az eredeti mélygarázs építési pályázatot, amelyet január 2-án jelentettek meg. E szerint, az eredeti közzététel szerint február 12-ig kellett az ajánlatokat eljuttatni a kiíróhoz.

Aztán valami oknál fogva közzétették az ajánlati felhívás első módosítását, amelyben az ajánlattételi határidőt február 12-ről február 19-re módosították.

Ebben a módosításban lehetőséget biztosítottak nem konzultációs jelleggel helyszíni bejárásra, amelynek időpontja: 2018.február 14. 09:00 óra volt.

Ez elsőre semmi különöset nem jelentene, de mindezen módosítás közzétételének időpontja FEBRUÁR 15-e. Értik?! Vagyis később tették közzé, mint ahogy a határidők módosultak illetve a bejárás is meg volt már akkor.

Ezután pár napra megint módosították, de most annyiban, hogy az ajánlatok leadásának a határidejét február 19-ről február 26-ra.

Nem is ők lennének, de mindezt nem FEBRUÁR 23-én tették volna közzé a Közbeszerzési Hatóság adatbázisában.

Tényleg ennyire dilettánsok, vagy esetleg Lölö bácsi telel és minden héten várják, hogy mikor nyitja Csabikáékra az ajtót, addig pedig tologatják a határidőt?

Kíváncsiak leszünk, meddig fogják még hetente eltolni az időpontot.Vajon mit titkolnak Schmidt Csabáék, mit akarnak elfedni a csúsztatással?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2213697364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.