Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Kinek adja személyi jövedelemadója 1%-át? Gondoljon ránk és jelöljön bennünket a bevallásában!

adobevallas-24-hu.jpg

Kedves olvasóink! Május végéig tart az SZJA bevallások időszaka.

Ha kitölti, vagy csupán ellenőrzi a bevallását, ne felejtse el a civil szervezeteknek adható 1%-ról rendelkezni az SZJA-bevallás külön nyilatkozatában.

KÉRJÜK TÁMOGASSON BENNÜNKET ADÓJA 1%-VAL!

Adószámunk: 18654381-1-11. Technikai szám nem kell az 1% felajánlásához Egyesület esetén.

A kevés független közéleti portál egyike vagyunk, az eddigi munkánk folytatásához kérjük olvasóink segítségét.

Javaslunk egy hétköznapi meditációt: mindenki gondolkozzon el azon, hogy hajlandó-e személyesen tenni azért, hogy a neki nem tetsző dolgok megváltozzanak - bármilyen kis dolog is számít.

Az szja 1%-os felajánlás civil szervezet részére történő adóhatósági kiutalásának feltétele az is természetesen, hogy a szervezet a kiutalás időpontjában is megfeleljen a kedvezményezetti feltételeknek és rendelkezzen érvényes regisztrációval.

Az adóhatóság oldalán ellenőrizhető a szervezetek státusza, ITT! A keresés a regisztráltak között funkciót használva, Keresés feltételének kiválasztása rovatban a Név opciót választva, könnyen megkereshető a Boldogulj Magyarországon Egyesület.

FONTOS! Az adózók által adományozott összegek összeadódnak, vagyis ha Ön csupán kisebb összegről rendelkezik ebben a nyilatkozatban, akkor is hasznosul a kiválasztott szervezetnél. Előfordulhat, hogy 20 magánszemély 50 forintot ajánl fel az adójának 1 százalékaként.

HA SZIMPATIKUSAK VAGYUNK, KÉRJÜK TERJESSZE EZT BARÁTAI, ISMERŐSEI ÉS MUNKATÁRSAI KÖRÉBEN!

Természetesen ha tetszik az oldalunk, továbbra is várjuk közvetlen támogatásaikat!

Eseti és rendszeres támogatásokat a Boldogulj Magyarországon Egyesületünk fogad az OTP Bank 11740009-20089106 bankszámlaszámán.

Kérjük terjessze felhívásunkat barátai, ismerősei körében, ezzel is elősegítve célunk elérését, hogy a közélet arról szóljon, amiről kell.

Köszönjük mindennemű segítségét és felajánlását!

Gutai Zsolt

Boldogulj Magyarországon Egyesület elnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8413553495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása