Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Megtaláltuk a megoldást, mit lehet csinálni a sok milliárdért szétküldözgetett nemzeti konzultációval: Itt a Soros-brikett!

soros_444_hu.gif

Sokat gondolkodtunk, hogy mit lehetne csinálni, ha megkapjuk a Soros-konzultációt, amely most nem kérdéseket, hanem állításokat tartalmaz Soros Györggyel kapcsolatban.

Az embert nem érdekelné, ha a Fidesz hülyeségeket küldözget a szavazóinak, de hogy mi pénzünkből sok milliárdokért miért kell ezt nekünk is elviselnünk, na azt nem értjük. Hagyjanak már ezzel béként!  Ezért jutottunk erre, ha már az adófizetők pénzét elherdálják erre, egy kis részét talán vissza tudnánk forgatni, és tényleg hasznos dologra fordítani, amivel még a szegény embereken is tudnánk segíteni. Ha már a kormány nem nagyon akar. Szóval, gyártsunk a Soros-brikettet.

 

 

És örömmel konstatáltuk, hogy a Soros-probléma egy punk zenekart is megihletett. Megnézhetik a témáról készített videót is.

Zenére különben is sokkal jobb brikettet gyártani.

 

Címlapfotó: 444.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9312910741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása