Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Most aztán megijedhet minden szemét: Két kocsiba is szerelnek térfigyelő kamerákat a közterület-felügyelőknek Tatabányán

szemet0417-01.jpg

Találtunk egy újabb izgalmas előterjesztést a holnapi közgyűlés étlapjáról, ez nem másról, mint a gépkocsiba szerelt térfigyelő-kamerarendszer alkalmazásáról szól. Úgy látszik, történni fog valami érdemleges is az ügyben, ha megfelelően alkalmazzák a rendszert. Biztos megelégelte a városvezetés, a kukák mellé kirakott tíz milliókat, ugye.

Mi bárminek tudunk örülni, ami egy kicsit is hozzásegít a probléma megoldásához, bizonyos határok között persze. Az is jó hír, hogy az elmúlt egy hónapban a közterület-felügyelők 96 esetben kezdeményeztek eljárást, hajrá, csak így tovább.

És szereljünk be a kocsikba nagy felbontású, infravevős kamerarendszert.

Már csak azért is, mert a 36 városi térfigyelő kamera nem elég. Ez már bebizonyosodott. Sajnos.

Azzal azért vitába szállunk, ami az előterjesztésben le van írva, hogy azok a kamerák úgy vannak elhelyezve, hogy azzal az operátorok ellenőrizni tudják a látőterükben lévő kukákat, és azok környezetét.  Számos esetben hívták fel a figyelmünket a polgárok, hogy nem mindenhol van így.

És kell a Pajzs-rendszer is, hogy a járműveket nem tudják ellopni. Mert képzeljük el, kiszáll az emberünk intézkedni, mert jelzett a cucc, hogy illegálisan rakják le a szemetet, és intézkedés közben ellopják a kocsit a háta mögül. Szóval, kell az óvatosság. Mint a falat kenyér. De az sem a kuka mellől.

Mindent egybevetve ideiglenes megoldásnak jó lesz a kocsiba szerelt térfigyelő-rendszer, csak legyen operátor hozzá, aki figyeli a központban, satöbbi.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr312880370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása