Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Kedves tatabányai, elmúltál 14 éves, lementél a játszótérre? Fizess 200 ezer büntit

jatszoter-sukoro-hu.JPG

Kis országunkban a hülyeség könnyen ragadós lehet, azért is írunk Kocsis Máté salátarendeletéről, ami Budapesten a nyolcadik kerületben szabályozná az együttélés szabályait.

A Kettős mérce szúrta ki, hogy a rendeletcsomag a legapróbb részletekig szabályozná a kerület életét, például, ha valaki nem rakja ki az ajtajára a lakása számát, maximum 200 ezer forintra legyen büntethető.

De a legkeményebb pont, amit simán el tudom képzelni, hogy a fővárosi példán felbuzdulva Tatabányán is bevezetnék, azaz a 14 éven felüli játszótér használókat büntetné 200 ezerre.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6212569193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása