Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tatabányán is lebontják majd a panelházek legfelső szintjeit?

panelhaz.jpg

Imádom a kreatív politikusokat meg a kreatív államot, Magyarországon ebből nincs is hiány. Csak ámulok és bámulok azon a zseniális ötleten, hogy le kell bontani a tízemeletesek legfelső szintjeit, mert nyáron nagyon meleg van azokban a lakásokban.

Igen, ez nem tréfa, Orbán Vikrot Hódmezővásárhelyen már be is ígért ezzel kapcsolatos forrásokat, szóval ezen már nem csak lamentálnak nagyjaink üres idejükben.

És hogy azokat az embereket tágas családi házakba kell költöztetni, tiszta Besenyő család.

Bizonyára a tizediken lakók túl közel vannak a naphoz, de aki a kilencediken vagy a nyolcadikon lakik, annak már jó, ő már nem kap hőgutát.

Ezt aztán az ötlet.

Csakhogy nagyon sokan laknak tömbházak legfelső emeletén, és rengeteg pénzbe kerülne mindenkinek családi házat építeni. Erre maguktól jöttek rá.

Az elképzelés szerint, egyelőre csak akkor bontanak, ha a lakók is akarják, és ha van hová menniük.

És Hódmezővásárhelyen lesz a próba.

’Nekem van egy nagyon jó ötletem és akkor nem kell családi házakat sem építeni: kell két helikopter, amelyek között ki lenne fesztíve egy nagy panelvágó penge, ezek közrefognák a házakat, és lassan előrerepülve, sutty, levágnák a tizedik emeletet, úgy hogy egybe maradjon. Utána már csak a megfelelő helyre le kell rakni, kis zöldnövényzet köré, és kész. Mindenki boldog lesz.

Remélem, hozzánk is mielőbb eljut a kormány e remekbeszabott ötlete, és nekilátnak a panelházak lefejezésének.

Olyan jó lesz, ilyet még nem látott a világ!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2312556661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása