Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Mészáros Lőrinc mosdatása: azt hittük vége, de ekkor előlépett a kommunikációs üstökös, Magyarné Kocsis Andrea

magyarne-tatabanyaitv-hu.jpg

Gyöngyszemre bukkantunk a múlt heti TKTV közgyűlési beszámolójában.

A Városháza próbálta már hülyének nézni a város lakosságát néhány napja kiadott sajtóközleményében, amelyről ITT írtunk.

Azt hittük, hogy ez az alja, itt megállnak, de ezek szerint nem vagyunk elég fantázia dúsak.

Magyarné frakcióvezető asszonyban egy csillogó tudású zsenire leltünk. Csodálja meg őt!

Azt vártuk volna, hogy első mondatainak megfelelően, miszerint a Megyeháza-tér projekttel kapcsolatban, a sajtóban rengeteg csúsztatás megjelent, sorra megcáfolja  azokat.

Hát vártunk türelemmel, hogy okosabbak leszünk.

Magyarné hangsúlyozta, hogy egy nagyon rossz állapotban lévő, mondhatni vacak parkoló található a Megyeháza téren, ahol kevés a parkolóhelyek száma, egy rendes rendezvényt sem lehet megtartani, hiszen kátyús, szintkülönbségek vannak, nem igazán a városközponthoz méltó terület.

Hát nem tudom, szegény kátyúról ki tehet, habár akkor a város jelentős részét közlekedésre alkalmatlannak lehetne nyilvánítani. Ha a szintkülönbséggel az a baj, hogy nem egy rohadt nagy beton placc, akkor tényleg, ezen már csak a Mészáros Lőrinc segíthet.

Januárban döntött a közgyűlés arról, hogy a Győri út felé eső telekkel létrehoznak egy önkormányzati céget, ahová egy befektetőt várnak.

Még csak május van, de már érdekes módon elő is bukkant a semmiből.

Drága frakcióvezető asszony már ki is adta, az lenne a feladat, hogy egy szolgáltatóházat építsen a T-Szollal együtt, ebbe a szolgáltatóházba hoznák ők be a most szerteszét található szolgáltatók ügyfélszolgálatait, gondol itt a vízműre, az E-onra, a gázos cégre, illetve a hulladékos cégre, a T-szolra

illetve kisebb éttermek, kávézó, különböző irodák lennének ebben a nem túl nagy épületben. Amiről hangsúlyozta, hogy nem Pláza lesz.

Csak egy egészen picike épületecskét. A főprofil a szolgáltatóház? Ezért újították fel a T-szol központot 400 Millióért. Az E-on, egy nem állami cég, miért is jönne ide?

Ahelyett, hogy közelebb vinnénk az ügyfélszolgálatokat a lakosokhoz, tehát több helyen lenne Tatabányán, inkább az ügyfeleknek kell majd utazgatni?

Ugye kedves Magyarné, ezzel a “kevés üzlet, nem lesz pláza” dumával nem akar minket megetetni? Vagy busás lesz az ügyfélszolgálatok által fizetendő a bérleti díj, amit végül is a fogyasztók fognak a számlában megfizetni?

Ami ennek a fejlesztésnek a legvonzóbb része, magának a térnek a felemelése, egy szintbe az Árpád-térrel. Így lehetőség lenne komolyabb rendezvényeket idehozni, hogy az itt lakók nyugalmát ne zavarjuk,  és lenne egy szép egybefüggő terünk, amit szépen  le is zárna  az új szolgáltatóház. Tessék?

Szerinte mindenképpen hasznos lenne a városnak ez a projekt,  és egy tényleg jól használható terület jön majd létre - méltó egy megyeszékhelyhez.

Ebben kivételesen igazat adunk, mert az építőanyag mennyiség szempontjából tényleg vonzó lehetőség, nagyjából ez az egyik fontos része.

Már csak az a kérdés, hogyan is lesz egy szintben az Árpád térrel, és miért lesz az jó nekünk? Komolyan gondolják, hogy a rendezvényekre kell építenünk?

Nem inkább a mindennapi használatra kellene már végre élővé tenni?

Ja, 1966-ban született Mészáros Lőrinc, igen, már gyermekkorában kinézte magának.

Tényleg elteccik ezt hinni tisztelt frakcióvezető asszony?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9512553993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása