Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Megválasztották a Mindennapok Hőseit

hsook.jpg

Ünnepélyes keretek között adták át az idei Mindennapok Hősei díjakat azoknak, akik másokért dolgoznak, de a megérdemeltnél kevesebb elismerésben részesülnek a munkájuk során. A jelöltekről, így a díjazottakról ezúttal sem a szakma, vagy egy-egy intézmény vezetősége, hanem a tatabányai emberek döntöttek.

Második évben rendezte meg a Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület a Mindennapok Hősei szavazást. Az idén kevesebb idő állt rendelkezésre, mégis több voks érkezett a tavalyinál. Ezúttal is öt kategóriában szavazhattak tatabányaiak a város 63 pontján kihelyezett urna egyikénél, valamint a kezdeményezés honlapján-írja a kemma.hu.

Az egészségügy kategóriában 56 jelöltre összesen 316 szavazat érkezett, amelynek negyedét kapta a győztes, dr. Lehőcz Irma, a Szent Borbála Kórház fül-orr gégészeti osztályának megbízott osztályvezető főorvosa. A díjazott az ünnepségen köszönetet mondott a szavazatokért, és dr. Torma Gábor főorvos kollégáját is maga mellé hívta, aki tavaly és idén is a második legtöbb szavazatot kapta a kategóriában.

A közösségépítők közül 27 jelöltre 879 szavazat érkezett. A legtöbb voksot a KPVDSZ Művelődési Ház vezetője, Somogyi Nóra kapta.

Az oktatás-nevelés kategória mozgatta meg leginkább a szavazókat, itt 101 jelöltre összesen 3214-en voksoltak, a legtöbben a Kodály Zoltán Általános Iskola pedagógusa, Veréb Márta nevét írták a szavazócédulára.

Rendvédelem kategóriában 22 jelöltre összesen 340 szavazat érkezett, a legtöbbet Tálos Zsolt körzeti megbízott kapta.

A szociális szektorban leadott 431 szavazat, a voksolók kétharmada Pátkai Antalnénak, a Családsegítő és Gyermekjóléti Központ munkatársának adott bizalmat.

Címlapfotó: kemma.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

 

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2512545861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása