Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Schmidt Csabáék alternatív valósága a Polacsek-közben, avagy hogyan is áll a 6,3 MILLIÁRDOS alagúthoz vezető útdarab építgetése Tatabányán

polacsekkoz20180320_01.jpg

Mintha mi tatabányaiak egy másik településen laknánk, persze az is lehet csupán lila köd szállta meg a városvezetés buksi fejét.

“Aki eddig nem járt a Polacsek köz környékén, nem is gondolná, hogy ősszel ez még csak egy gazos, bozótos földterület volt; most pedig már jól kirajzolódik a hamarosan elkészülő út nyomvonala. A járda már majdnem teljes hosszában készen van, ahogyan a csapadékelvezető rendszer is, és a közvilágítást biztosító kilenc kandeláber is a helyére kerülhet nemsoká.” írja győzelmi jelentésében Schmidt Csaba a Facebookon.

polacsekkoz20180320_02.jpg

Igaz, azt is hozzáteszi, a munka java még csak most kezdődik. Ja, hogy eddig csak úgy ímmel-ámmal ment? Mondjuk, látszik, de reméljük, felpörögnek az események.

És ha már győzelmi jelentés, megnéztük újra, hogyan is áll a valóságban  Bánhidát majd Sárberekkel összekötő 6,3 MILLIÁRDBA kerülő „barlanghoz” vezető út építése a Polacsek-közben, amelyet már jó régen beharangozott a polgármester, el is kezdték pár hónapja, de valahogy most sem látni, hogy haladnának.

polacsekkoz20180320_03.jpg

Most már biztosak vagyunk benne, hogy  ez nem egy sima alagút lesz, hanem afféle féregjárat, amely különböző párhuzamos világokba, univerzumokba is vezet, ezért rendesen meg kell alapozni neki, és egy hadsereg asztrofizikusra és időutazással foglalkozó szakemberre is szükség lesz. Ráadásul a hozzá vezető utat sem mindennapi betonból kell kiönteni.

Lehet, hogy eddig  a nagy hideg miatt haladtak lassan a munkálatok, esetleg mindenki a dózsakerti sétalóutca és környékén lévő csoda-beruházáson dolgozott. Ahogy elnézzük, ott sem kapkodják el, ahogy kinéz a környék, lehet valami titkos objektumot lesz alatta, vagy elhozzák ide a 4-es metrót, és ott lesz a feljáró, csak még nem akarták elmondani a lakosságnak. Meglepi lesz.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3713755014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása