Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Ez most mi? Mégsem ott lesz a T-Busz telephelye, ahová tervezték?

eladotelek-tbusztelephelynel.jpg

Kicsit meglepődtünk, zavar került az erőbe, mert úgy néz ki, mintha a T-Busz Kft anyacége a T-Szol, eladja a nem is olyan régen még telephelynek megvásárolt ingatlanjait.

Vagy az egészet, vagy csak valamelyik ingatlant, az nem derült ki számunkra, mindenesetre az eladó tábla ott világít azon a területen, amelyet az új városi buszos cég telephelyének szántak, és amit azért vettek meg sok pénzért, hogy telephelyként szolgáljon a cég buszai számára.

tbusz_telephely-googlemaps.jpg

tbusz_telephely-heszreszlet.jpg

A T-Szoltól általunk megkapott adásvételi szerződés szerint a google-térképen és a Helyi Építési Szabályzatban látható nagyméretű számokkal jelzett területeket vették meg.

A szerződésben kifejezetten azt írják, hogy a 3 területet egy pályázat keretén belül vásárolták meg, ebből azt feltételezzük, hogy mind három a telephelynek kellett.

Most akkor mi a helyzet, mégsem lesz telephely, vagy máshol lesz? De ha máshol lesz, akkor nem fog ismét csúszni a projekt, mint ahogy azt már a cég keletkezésének történeténél is megszoktuk? 

tbusz_telephely20180210_02.jpg

A képeken egyébként jól látszik egy ingatlan a sarokban, amin nem történt semmilyen munkálat, elképzelhető, hogy azt kívánják értékesíteni. De változatlanul az a kérdésünk, hogy ha ennyi ideig nem csináltak vele semmit, és most eladják, egyáltalán miért kellett megvásárolniuk?

A T-Busz az ingatlanokat 3000-3500 forintos négyzetméter áron vásárolta, amit most 4500 forintos négyzetméter áron adnának tovább. Nyilván majd a piac fogja megítélni, hogy az ingatlan valójában ér-e annyit.

Nagyon bízunk benne, hogy mindennek ellenére lesz telephelye a cégnek, és a tatabányai polgárok megnyugodhatnak, hogy minden rendben megy majd a T-Busz körül. Még a menetrend is megjavul majd, valamilyen csoda folytán.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7313655442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása