Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Meddig lesz még ilyen alkalmatlan vezető a T-Szol élén?

tavfutes-javitas-03.jpg

Télen megfagynak majd az emberek Tatabányán? Vajon miért nincs fél Bánhidán fűtés? Miért most a nyár után kezdtek hozzá a fűtéscsövek karbantartásához? Ilyeneken gondolkodtunk, na meg a városlakók többsége is.

Értjük, mi, hogy Mészáros Lölö fontosabb a Hidas-Schmidt párosnak, mint a tatabányai emberek, de akkor is jó lenne, ha reálisan gondolkodnának.

Még szerencse hogy nincs annyira  hideg. De sokan fáznak így is.

Több jelzést kaptunk, hogy a Bánhidai lakótelep sok tömbjében nincs fűtés és egyelőre nem is várható. A lakók csak imádkozhatnak, hogy nem lesz hideg.

Van akinek, ha sikerült egyáltalán elérni a hibabejelentőt, azt mondták, hogy most nincs munkaidő, így hétfőn térnek vissza.

Mi is a hírek érkezése után /én magam próbáltam/ szombat délután szerettük volna elérni a hibabejelentőt, de egyszer sem vették fel, csak a hangrögzítő kerregett, semmilyen információt nem kaptunk.

Csak mellékesen jegyezzük meg, hogy a szomszédos Győrben a törvényileg kötelező október 15 helyett meghirdették, hogy szept. 15-től minden OK. Nálunk is meghirdették csak annyi a különbség, hogy Győrben be is tartották.

Akárhogy is nézzük, sok a gond a T-Szol körül, mert ugye nemrég államosították a helyi szemetes céget, amelyről Schmidt Csaba mondta ki, hogy menthetetlen, és állami segítség kell. Ami szintén a T-Szol, vagyis Hidas János felelőssége.

Most pedig a fűtés, ahol  a nyári karbantartás elmaradása miatt lépett fel ez a rengeteg probléma.

Számtalan, az oldalunkra érkező reklamációból idézünk néhányat:

“Miért nincs Tatabányán mindenhol fűtés, Pl Ságvári út környékén, felnőttek s kisgyerekek fáznak meg, mert a rendszer nem működik!! Kint volt a T szol "szakembere" de arról nem győződött meg, hogy a lakásokban van e fűtés vagy nincs!!! Működik e a rendszer rendesen.mit nézett meg, hogy süt e a nap vagy nem!??? Az Ótelepi út s környéke......a fűtőerőműtől 500- 700 méterre!

A minimum lenne,legalább addig amíg a fűtés nem indul el a városban lenne elérhetősége a Tszol-nak.Péntek déltől senki és semmi.Emailt sem olvasnak,fűtésünk pedig továbbra sincs a Köztársaság út 34-ben.A 600-700 pedig egy automata ami a végén szépen zenél,majd lekapcsol.Olyan mint a szeméthelyzet,egy nagy szemétség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez vicc! A Ságvárin az ovinál egyáltalán nem volt még fűtés,tegnap este 8kor hibabejelentő TSZOL,felveszi egy férfi,nem tudja,hétfőn kérdezzem a ház közösképviselőjét,biztos nem kérte a fűtést! Ma kora délelőtt halljuk a lakásban töltődnek vízzel a radiátorok! Fel.sem volt töltve a rendszer! De most sincs fűtés,és a TSzol hibabejelentőjén már csak hangposta van! Gondolom, nem véletlenül!”

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5712889610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása