Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Olvasói levél a polgármester csütörtöki leveléhez

varoshazatb-indafoto-hu.jpg

Egy kedves olvasónk levelét szeretnék megmutatni Önöknek, amit a polgármester nekünk címzett úgynevezett nyílt levelére írt, és juttatott el hozzánk.

"Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet a polgármester úr arrogáns levelére a Facebookon, és mélyen felháborodtam rajta. Nem tisztem megvédeni ezt a portált, de mégis mit képzel magáról Schmidt Csaba? Nem is értem, mi köze hozzá, hogy egy helyi portál működtetői, újságírói milyen pártra szavaznak egyébként? Ezek szerint a polgármesteri hivatalban csak fideszesek dolgoznak? És ő honnan tudja? És ha bemennék az önkormányzathoz és nekiállnék megkérdezni az embereket, kire szavaznak, mit szólnának? Szerintem joggal lennének felháborodva.

Az egyik ismerősöm szerint szavazások környékén a dolgozók munkaidőben gyűjtik az ajánlóíveket a pártnak. Én nem tudom, hogy igaz-e, de most ennek a levélnek a hatására komolyan elgondolkodtam. Azt sem értem, honnan tudja, hogy százezreket költenek reklámra vagy mire? Utánanézett? De ha ez az oldal nem közpénzből működik, akkor ahhoz is mi köze van, hogy mennyi pénzből működnek?

Polgármester úr, Önöknek van néhány pártszócsöve, Forrás Rádió, Tatabányai TV, vagy mi, akkor a 24 óra, meg a Mi Tatabányánk, most tényleg ez fáj, hogy esetleg van olyan újság, aki nem ajnározza? Akinek más a véleménye? Ha jól emlékszem, a városban még nem volt egyetlen újság sem, aki szembe mert volna menni az aktuális politikával, szokjanak hozzá, hogy most van.

Na, és hogy nem fog válaszolni a leveleikre, az sem új dolog, mert a polgároknak is rengeteget kell várniuk, ha egyáltalán kapnak választ. A szomszédasszonyomnak például fél éve nem válaszolt. Beszélhetne többet az emberekkel az utcán, megállíthatná őket, ahogy régen a Bencsik János.

Az ilyen levelek irkálása helyett inkább a rengeteg szeméttel foglalkoznia, ami ellepte a várost. Meg, hogy felújítsák a vasútállomást, mert terveket már láttam én is az újságban, de nem történt semmi azóta sem. És a randalírozó hajléktalanokkal, akiktől alig lehet aludni, de még tudnám sorolni a problémákat, csak lassan már úgy érzem, minek, úgyse hallja meg senki.

Én úgy tudom, hogy szabad vélemény nyilvánítás van az országban, miért ne írhatná meg, ha valakinek más a véleménye. Szomorú, hogy ide jutottunk.

És igen, öntsön már tiszta vizet a pohárba, mert ahol lakom, eléggé zavaros, meg ihatatlan.

Egy városlakó"

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8812887810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása