Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Mit szólhat Bencsik János és Schmidt Csaba a kormány rémhír-kampányához?

haborusplakat-fidelitas-fb-01.jpg

Háborús üzemmódra kapcsolt a kormánypárt ifjúsági szervezete a Fidelitas, legalábbis a Facebook-oldaluk szerint, ahol két ifjú katona áll romantikusan a kerítés (!) előtt, és lábuknál ott strázsál a „Az igazi csata csak most kezdődik!” felirat.

Ez egyszerre jelenti a migránsok és a Brüsszel elleni harcot és a választásokra való készülődést?

A háborús vagy harci retorika mindig is a kormánypárt sajátja volt, ezt is a szélsőjobbtól csente el, mint megannyi mást. Most, hogy Rogán Antal fő kommunikációs guru megadta a kezdő lökést azzal, hogy zavargásokat hallucinált az országban, az ifjú fideszesek is rákapcsoltak.

Oké, hogy kampány van, de tényleg riogatni kell ilyen militáns hangnemben a polgárokat?

Tudjuk, hogy az emberi félelmekre apellálnak folyton? De egy háborúra? A kormánypárti kreatívak nem tudnának valami eredetit kitalálni, vagy úgy gondolják, hogy eleve izomszagú közhelyekre vágyik a magyar?

Netalán Schmidt Csaba és Bencsik János kart karba öltve fognak puskával a vállukon masírozni a tavaszi választás előtt?

Tényleg ennyire elgurult a gyógyszer?

Címlap: Facebook

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4112809858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása