Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tatabányán is dolgozott a csaló

kaszino.jpg

A már előzetesben ülő szlovák férfi megnyerő modorával és beszédstílusával 92 embert vert át és fosztott ki. A pénz nagyját rullettasztaloknál szórta el, ha elfogyott a tőkéje, újra trükkös lopásra adta a fejét. Összesen 26 millió forintot zsákmányolt.

A Zsaru Magazin írt arról a szlovák férfiről, aki trükkös lopásból finanszírozta játékszenvedélyét. A magyarul kifogástalanul beszélő Balaz J. (46) elfogásáig mintegy 26 millió forinttal rövidítette meg áldozatait. Tevékenykedését a debreceni rendőrök leplezték le.

2016 augusztusában került - az akkor még ismeretlen - trükkös tolvaj a rendőrök látóterébe: egy idős debreceni férfi számolt be róla, hogy 1 millió 50 ezer forintját lopta el egy férfi, aki az áramszolgáltató munkatársának adta ki magát, és állította, 1800 forint jár neki vissza. Miután a bácsi elővette megtakarított pénzét, hogy a felkínált húszezresből visszaadjon, a csaló kihasználta a helyzetet és lelépett a pénzével -írj a kemma.hu.

Az idén februárban hasonló módszerrel 700 ezer forintot szereztek egy másik helybélitől, aztán félmilliót. Utóbbi esetben kábeltévés munkatársnak hazudta magát a csaló.

Címlapfotó: kaszinok.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8812621757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása