Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Holnap egy minden eddiginél nagyobb élményfürdő nyílik Tatabányán, akik átadják: Béla és Karcsi

belaeskarcsi-wikimedia-org.jpg

 

Béla: Alig élek, ez a kánikula elképesztő, Karcsikám. Most csak inni érdemes egy jó hűvös kocsmában.

Karcsi: Ja, mondjuk, én bírom. Képzeld, nagyon merész álmom volt a múltkor…

Béla: Nem voltak szemetesek az utcák a városban, vagy mi?

Karcsi: Dehogy. Azok mindig azok lesznek. Szóval az volt, hogy a nagy meleg miatt a focipályából egy hatalmas medencét csináltak titokban. Ha már úgyis gallyra vágták a tébányai focit, gondolták legyen valami haszna.

Béla: Nem is rossz ötlet.

Karcsi: Nagyon fura volt az egész, ráadásul az álmomban holnap lesz az átadó vagy volt… Mi adtuk át ketten, mint az új élményfürdő két arca.

Béla: Hát a mi arcunkkal maximum a városi sört lehetne eladni, de abból is csak a Vadorzót.

Karcsi: Kiderül az is, hogy azért nem haladtak a beruházások Tatabányán, mert titokban mindenki ezen dolgozott.

Béla: Végül is, ez nem is olyan álomszerű, mit akarsz.

Karcsi: Ma fogják felengedni a focipálya helyén megépült medencét. Késő este volt a megnyitó, hogy a negyed Milliárdért megcsinált világítást is ki tudják használni. És az a megnyitó, te, az nagyon kemény volt tényleg….az első fejest a Schmidt Csaba ugrotta a Sport Hotel tetejéről. Nagyon szép ugrás volt….

Béla: El tudom képzelni.

Karcsi: Még az is volt az álmomban, hogy a hétvégén az újrafestett és az egy-két napra működőképessé tett régi buszokkal ingyenesen szállították a népet az új medencéhez.

Béla: Lehet, hogy a sok Unicumtól álmodsz ilyeneket….

Karcsi: A nyugdíjasoknak ingyenes volt a belépés az egész nyáron. És a július elsején a megszüntetett köztisztviselők napján kezdték el kihordani nekik az ingyen bérleteket.

Béla: Úgy, mint az Erzsébet-utalványt…

Karcsi: Rendesem le voltam izzadva, mikor felébredtem.

Béla: Azt el is hiszem.

Kocsmáros ( kiszól a pult mögül): Fiúk, jöttök a holnapi megnyitóra? A focipályát élményfürdővé alakították át, most mondta be a tévé. Meg akarom nézni, be is zárok arra az időre

Béla és Karcsi (egyszerre sikoltanak fel):  Micsodaaaa?????

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2912615401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása